CURSURI COPII

Oferim lectii pentru  copii,  insotiti  de  parinti,  nivel  incepator, intermediar sau avansat. La prima sedinta copilul este evaluat de instructorul nostru, i se va alege calul potrivit si i se va oferi cel mai bun instructaj.  
Pentru cei care nu au calarit  niciodata,  putem  face  initieri,  iar pentru cei  care doresc poze cu cai, le oferim cel mai frumos peisaj.  Initierile se fac in manej (o zona  cu nisip din incinta centrului) cu calul tinut la lonja sau la mana.
Copiii pot invata si exersa tehnicile de ingrijire ale unui cal si se pot acomoda cu prezenta acestuia.

CURSURI ADULTI

Ca si in cazul copiilor, pentru adulti oferim lectii de echitatie pentru nivel incepator, intermediar sau avansat.  Cursurile se tin in manej, iar cursantii sunt supravegheati in permanenta de instructorul nostru.
Veti invata, treptat, mersul la pas, la trap si la galop si bineinteles pozitiile corecte ce va ofera echilibru.

SIGURANTA

Centrul nostru pune foarte mare accent pe siguranta.
In timpul cursurilor este obligatorie purtarea echipamentului de protectie.
Pentru primele sedinte, in cazul initierilor, Hai pe cai poate oferi gratuit echipamentul de potectie.

CELE MAI BUNE REZULTATE

La noi, fie ca sunteti avansat, intermediar sau  incepator veti avea parte de cel mai bun intructor, ce va va ajuta sa ajungeti rapid la rezultatele dorite. Instructorii nostrii, va vor ajuta sa folositi cunostintele deja dobandite pentru a avansa la nivelul urmator si, in acelasi timp, sa va bucurati de o sedinta de echitatie intr-un cadru prietenos si placut.